DEB

Lekkende kranen en piepende deuren


De grafisch vormgever maakt zijn beste werk voor zijn opdrachtgevers. Die zijn altijd eerst aan de beurt. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze eigen uitingen er goed uitzien. Dat is immers ons visitekaartje.
Een groot project zoals onze nieuwe website? Dat is een hele klus en daar moet je dus echt even tijd voor vrijmaken. Dat duurt altijd langer dan je wilt. We waren er al een tijd mee bezig, maar we werden voortdurend ingehaald door de waan van de dag. Tot het genoeg was en we onszelf een deadline hebben gesteld. Onze vorige website was niet verkeerd – om het maar eens op z’n Gronings uit te drukken, maar het liet ons niet meer zien zoals we gezien willen worden.

En nu? Hier tonen we ons toch echt wel van onze beste kant. We laten zien wat we kunnen. We tonen ons nieuwste en beste werk. We vertellen in onze blogs over onze opdrachten en over wie we zijn. Met onze nieuwe website laten we ons echt kennen.

Wil je ons nog beter leren kennen? Dan gaat er toch niks boven persoonlijk contact. Bel of mail ons gerust en kom eens langs.